LAILAHAILLAHUWAASYHADUANNAMUHAMMADURRASULLAH "SESUNGGUHNYA,AKU NAIK SAKSI,TIADA TUHAN SELAIN ALLAH DAN NABI MUHAMMAD ITU PESURUH ALLAH"...ALLAHUAKBAR...ISLAM AGAMAKU..SOLEHAH IMPIANKU...SUAMI SOLEH DAMBAANKU..AMINNNNNNN...


Thursday, December 16, 2010

commttee grand dinner asasi sains 10/11 part 1

ok fine...loni nk crito psl dri aku yg jd ahli commttee..mula2 aku msuk sbb aku ingt tuk suka2 n sje je tau nk msuk sbb kwn aku yg brnm afiq pjuk aku msuk..tp slps msuk,aku pon dpt thu dpt mrkh koko pnoh..woah,bergembira hati ini...ntah pape..then,lama2 rsa enjoy lak..rsa mcm satu pamily...dh r jmpa ngn satu kpala ngn aku like fikri,molar,azrin,ank a.rhman..hehe..sori dilah..n byk lg...x sia2 aku msuk...rsa mcm satu pamily..like99 so much...woah...mmg aku arap sgt stay tp lps nih knpem da xde..uwa...haih...tp aku admit aku da stat syg commtte nih..korang sgt caring n tke care each other...once yg laen ada mslh,korang solve sama2..aku sgt2 trharu(xkluar air mata tp tahi mata)wtf...hehe..just kidding..tp bila aku duk ngn korang,sumpah,hepy berdooh...rsa mcm dihargai...aku hepy...eventhough aku nih kuat mrapu,tp aku thu korang pon satu otak ngn aku..so,aku x kesah..aku suka sakat si thaqif sufyan...sbb dia sgt2 annoying..hehe..bkn la sbb aku suka sakat dia..bkn sbb aku mnat k tp sbb aku x suka laki bajet hawtttttt...panas2...huh2..sori thaqif...ko terbaek...sbb ko sabar ngn aku yg suka sakitkan aty ko..hehe...ok,pastu,aku suka gosip2 ngn molar..feuh...si miah nih mmg sgt2 sedap mlut dia...klu korang rsa mmg pedas...sbb ayat2 dia sumer pds...tp xpe,aku dh tmbak balik...hehe..tp kadang2 aku kelu...sbb dia ckp berbelit..kak milah pon tatw..hehe...pastu aku suka ckp ngn anak a.rhman...sape??adilah r wei...dia nih suka ckp mcm aku, tp xde r loyar baru cam aku...sbb dia buruk punyer..kui2..x la..dia nih mcm aku gak..agk ngam...dia pnggl aku ank wsabri..sbb dia kata nm bapak den pelik...errr...pelik ker..hehe...
ok then,azrin,dia nih dak reach out...dia satu lecture ngn aku...dia baek sgt2...sbb slalu cool down kan aku klu aku tgh bengang dlm lecture hall time present...dia lah pengubat marah aku..hehe..(bodek2)....pastu si afiq che man...tq bro...sbb ajk aku...klu x aku x rsa idop mcm pamily yg ada mcm2 suasana,bergadoh,bergumbira,ber...err...ikt la...hehepastu si fikriiiiiiiiiiiiiiiiiiii syafikkkk...aku ingt lg time mula2 ckp ngn dia,kitorang da ngam...sbb dia nih suka ckp like me...aku suka dia sbb dia baek...responsible n mcm2 lg...xlarat nk list..(ok,nih bkn bodek k)kui3...
orait,sape lg eak..byk sgt kot...ada badrul,ada hairil,ada syafiqa,ada jiar ada sarah ada markonah,jamilah,tipah n rmai lg(errr..abaikan mn yg krang x knl k sbb aku pon x knl mereka...)hehehe.....aku xingt nm korang...mklum la ada alzheimer vs muda..hehe...sori k lau aku x state sbb rmai berdooh..letih aku nk ingt nm korang..tp dun wory k sbb eventhough aku lupa nm korang,tp korang ttp dihati,limpa,pankreas n sumer organ aku....aku akn ingt korang smpai bila...frens never die...korang brjaya wat aku trharu..sbb aku nih ssh nk trharu melainkan balak aku bg cincin berlian..itu br trharu..heehe...trima kasih smua...aku hargai korang...i labiu sumer..muah3..okkk....stakat nih lu...nnti aku story mori tuk 2nd batch punyer..sbb byk lg onak duri pokok bunga mawar yg bakal kami tmpuhi..so,stay tuned..mak aih...mcm iklan tv lak..ehhe..:DD

3 comments:

M. I. Arieff said...

Nice to meet you :D

Hope that the committee wont over when the dinner's done :D

rtyqa wsabri said...

hehe...

syashafie said...

ouhh :')

meh beli..murah2