LAILAHAILLAHUWAASYHADUANNAMUHAMMADURRASULLAH "SESUNGGUHNYA,AKU NAIK SAKSI,TIADA TUHAN SELAIN ALLAH DAN NABI MUHAMMAD ITU PESURUH ALLAH"...ALLAHUAKBAR...ISLAM AGAMAKU..SOLEHAH IMPIANKU...SUAMI SOLEH DAMBAANKU..AMINNNNNNN...


Tuesday, March 22, 2011

perbezaan??

ok..dh lama act nk post psl citer nih
tp siyes,lps final
mls nk mmpus menaip
so,bila balik klate,br la ringn tgn skit
skit jek tau..
aku nk ckp perbezaan dak engine ngn sains di uitm puncak alam
opps....eden bekas a.k.a mantan
bdk engine slalu ckp kitowang nerd..er...nerd sgt ke...
agk la..tp certain jek la bro..
lu olang talak tau maa yg sekali kitorang social,kalah amarika..
huh..amek ko...apa yg bestnye...sosial bro..
aku trkjut act bila nengok korang punyer dinner..agak berat mata mmndang sbb
aku tgk,majlis korang mcm malaikat xrstu..knape??
sbb prokotol ehhh..protokol pemakaian korang mcm org xckup bju for women..
laki bg ak ok la...ensem nk mmpus..dh la laki yg aku usha,mak aih...kalah maknyah...eh,clap,brad pitt uu..hahaha
so,STOP GEDIKS GILEEEEERRR..
bkn nk ckp dinner kitorang malaikat masuk...ala,dinner kitorang pon mn ada mjlis bacaan al-quran ke,hafazan or what...cuma nk ckp,mjlis x dirstui sbb thp sosialis korang mcm harem..
aku nengok pon sedih..apo nk jd la..
dak sains pon satu,nape le kome nerd sgt???
ha,bdk engine..korang nk thu knape??
sbb kitorang xnk dpt kosmetik lelong...atau kos lelong jual kt pasar malam..
we want to choose our destiny by our own...bkn dipilih oleh org laen..
sbb tu stdy bapak gler...
sbb kitorang,even 3.8 pon...kos lelong awok2 wei..
xmcm korang..just skor 2.5 and above..
and u got what u want...dh..finish...sonang koje ate...
kami nih mcm org xbtol kdg2 sbb kdg2 xleh nk catch up apa yg diajar..
i admit,u oll pon byk..tp u oll x prlu hafal mr biol kan???
huh...tp bg aku..dua2 ada keistimewaan..so,jgn la duk ktuk2 dak sains or what...
kang dah kena sedas ngn aku...err..tp aku credit pada sape2 yg trase jek k..
wallah..dh letih teman mngarut...

1 comment:

izebelle said...

aku tak suka budak engine ms aku study kt USM...siap ada sorg budak engine perlekeh bdk education..skrg,kami bdk edu dh posting,siap keje..tp diorg bdk engine tak semua dpt posting,siap minta KPLI lg..haha,sukanya aku...aku siap ckp,dulu aku prnh dpt engine kt Jerman under GMI,tp aku nak keje kt Malaysia,,sukanya sakitkan hati org...haha

meh beli..murah2