LAILAHAILLAHUWAASYHADUANNAMUHAMMADURRASULLAH "SESUNGGUHNYA,AKU NAIK SAKSI,TIADA TUHAN SELAIN ALLAH DAN NABI MUHAMMAD ITU PESURUH ALLAH"...ALLAHUAKBAR...ISLAM AGAMAKU..SOLEHAH IMPIANKU...SUAMI SOLEH DAMBAANKU..AMINNNNNNN...


Thursday, March 3, 2011

job

yes...i got a job..as a graphic designer or executive promoter...emm...tp ada yg nk offer aku jd model..hahahaaha...WTh...dia kata model bju pengantin..tp versi muslimah..auwwwwww23...sori,aku xmnat..mmg aku mnat modeling tp aku bkn jenis yg lawa n keding mcm model used to be..so,aku reject...lgpon,aku rsa abah n family aku knpem x bg..sbb kna travel throughout malaysia..woahoho...suke bebenor..gaji pon best...sape xnk beb...tp tuh la...aku rsa xbaek jd model...nnti lain plop jd..hehehe...tp dia ckp,sokay..we still have vacancy in graphic designer..hoho...nih yang wat aku suka suki nih..nk2 ngadap ngn komputer....kmpem tutt...wtv la...aslkan i got a job..tp aku rsa mcm job tuh xbape ssuai...so,aku decide,search for another one...em....executive promoter...dia dh stuju nk hire aku..gaji pon ok...ada trial training,n etc...gaji above rm1000...emm..tp aku mls la nk pomot2 nih..sengal jek...tp dia ckp xde r pomot sgt..u just dduk dlm bank tuh,n pomot dkt customer..sonang keje...emm..what do u think???mn yg ptot...ha,lg satu,pembantu kdai mnjual aksesori jepun...ermm...aku agk brmnt la plak..tp tuh la...gaji x smpt nk tnya..haih..mcm2...anyway,mn yg ptot aku plih..anyway,all of the job above,sumer HQ dia dkt dgn umah aku kt kb..so,sonang keje eden...hehe...

3 comments:

afiqcm said...

wahhh. tahniah la weyy. lom abis asasi da ade keje. jeles!

rtyqa wsabri said...

hahha..aku still tgh knpius la...xthu nk ke tak..rsa mls je nk keje..nk ikt bapak aku g outstation..hua2

tieha samantha said...

ejahh nok jadi model jgoopp ahh :)

meh beli..murah2